Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca na wakacje

Anverek1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

W lipcu kończę 15 lat.

Zaczynają się wakacje i każdy chce wyjść na +

Chciałbym gdzieś pracować żeby jakoś zarobić :)

Mieszkam w mieście

Co polecacie?

Opublikowano

Popytaj po znajomych czy nie znają kogoś, kto zatrudnia osoby nieletnie. Ja za czasów młodzieżowych pracowałem podczas wakacji na zbiorach. Jak się dobrze przystosujesz do warunków pracy, to możesz sporo zarobić.

Opublikowano

Popytaj po znajomych czy nie znają kogoś, kto zatrudnia osoby nieletnie. Ja za czasów młodzieżowych pracowałem podczas wakacji na zbiorach. Jak się dobrze przystosujesz do warunków pracy, to możesz sporo zarobić.

Można zapytać, gdzie i ile zarabiałeś?

175911456088738371599.gif

Opublikowano

zacznij moze od ofert na np. olx w swojej okolicy

Można szukać na olx, ale to też marne szanse. Sam mam 16 lat (w lipcu 17) i codziennie sprawdzałem olx jeśli chodzi o ulotki. Dzwoniłem, wysyłałem i nic.

Nie miałem żadnej pracy aż jej nie dostałem po znajomości, i to też są tylko gówniane ulotki.

Opublikowano

NIeletnie osoby to tylko i wyłącznie: ulotki, zbiory owoców lub jakaś fucha na czarno w postaci - przynieś, wynieś, pozamiataj, ale to i tak w dzisiejszych czasach nawet do takiego czegoś trzeba mieć znajomości.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

prostytucja albo coś zdalnie grafika,programowanie co tam cie interesuje

na budowe ale nie wiem czy ci pozwolą noi też ulotki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...